T: 020-2619 407      E: mail(at)hoteloplossing.nl

T: 020-2619 407
E: mail(at)hoteloplossing.nl

Marketing

Geen Lege Bedden Dankzij Een Goede Hotelmarketing

U heeft een fantastisch hotel dat volledig naar behoren functioneert of u bent dit hotel aan het opzetten en alles aan het klaarstomen om een succesvol hotel te worden. Dan moet er natuurlijk gezorgd worden dat u gasten aantrekt met een goede hotelmarketing. Geen enkel hotel wil lege bedden, dus er zijn oneindig veel mogelijkheden om uw unieke kamers te gaan promoten. Maar er is ook veel concurrentie, want elk hotel wil het maximum aantal gasten. De klassiekers zoals booking.com, expedia.nl en hotels.com bieden excellente mogelijkheden voor uw hotelmarketing, maar de prijzenoorlog wordt stevig uitgevochten en de commissies zijn veel te hoog. De kunst is natuurlijk een degelijke hotelmarketing die daar niet aan mee hoeft te doen. Hoteloplossing.nl kan u helpen met uw hotelmarketing en dat gasten direct via uw website reserveren en direct online betalen.

Ook helpen we u met de online aanwezigheid, technisch maar ook inhoudelijk om te zorgen dat u bovenaan in Google komt te staan. Maar ook het maken en beheren van een social media marketingplan.

 

Vraag hier een Gratis offerte aan voor het beheer van uw hotelmarketing

 

Uniek voor uw marketing is ook de hotelrobot Zora. Hoteloplossing.nl biedt deze handige robot aan die kan fungeren als frontofficemedewerker. Ontdek Zora robot, dé oplossing voor uw frontoffice én marketing. Gasten staan namelijk versteld en zullen graag een foto/video met de hotelrobot maken en delen op hun sociale media!

 

Lees meer over de Zorarobot

 

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

[gs_logo]<!-- [et_pb_line_break_holder] -->