Keuken

Toegewijd Keukenpersoneel Voor Een Succesvol Restaurant

Wat er in de keuken gebeurt is niet altijd zichtbaar voor uw gasten, maar dankzij het keukenpersoneel staat of valt de volledige service in het restaurant. De chef is uiteraard het visitekaartje van uw restaurant, maar de souschefs, assistenten en afwassers zorgen ervoor dat de chef succesvol is. Tussen het keukenpersoneel bestaat een hiërarchie die een buitenstaander moeilijk begrijpt. Het is een wereld op zich waarin iedereen zich exact aan zijn verantwoordelijkheden houdt, anders loopt het mis. De kleinste details zijn van uiterst belang.

U wilt het liefst keukenpersoneel met een diploma, maar niet elke functie in de keuken is geschikt voor een opgeleide kok. Ondanks dat is het belangrijk dat elke medewerker een goede kennis heeft van de verplichte hygiëne, elk soort gereedschap kan hanteren, kan multi-tasken en niet onbelangrijk: orders kan uitvoeren zonder tegenspraak. Hoteloplossing biedt elk soort keukenpersoneel dat u nodig heeft.

Ook verzorgen wij private label diverse aparte bakkerijproducten.

Bel ons nu voor uw specifieke vraag!

 

Hier vindt u de vereisten waaraan het keukenpersoneel van Hoteloplossing.nl voldoet:

  • Multi-tasken
  • Kennis van de wettelijke hygiëneregels en normen
  • Kwalitatief opgeleid voor de juiste functie
  • Kan delegeren of bevelen strikt uitvoeren
  • Heeft professionele keukentechnieken volledig onder de knie
  • Heeft de juiste ervaring in een vergelijkbare keuken
  • Bezit de juiste certificaten en diploma’s die u vereist

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!