Social Media

HotelOplossing.nl helpt u met een Pinterest, Instagram, Facebook, YouTube, Twitter en een zakelijke account maken en beheren.

Bij een video wordt de speelduur getoond, maar kan niet naar een bepaalde tijd/fragment worden genavigeerd. De video kan niet worden gepauzeerd.De functionaliteit van de website is beperkter dan van de app.

Een eigen Facebook-pagina is een krachtig middel om te communiceren met je doelgroep. Ga maar na, er zijn bijna 9 miljoen accounts in Nederland. De kans is dus groot dat ook jouw (potentiële) klanten op Facebook zitten. Het is een plek waar ze zich ‘onder elkaar’ voelen met hun vrienden en waar je op een prettige manier de dialoog aan kunt gaan.

Twitter Support van Bureau Social Media helpt je Twitter inzetten voor positief contact met je bestaande klanten en het leggen en onderhouden van contacten met nieuwe klanten, leads en relaties. Dit snelle medium heeft zich inmiddels bewezen als geweldig hulpmiddel om te communiceren met de doelgroep.

Pinterest is een snel groeiende site voor bookmarking met beelden. Vergelijkbaar met een scrapbook of een prikbord waarop je plaatjes hangt die je wilt onthouden of die je juist moeten helpen herinneren aan bepaalde zaken. Een visueel prikbord, dus, maar met alle functies van een sociale site, want je kunt andere pinners en groepen volgen en ook zelf je pin-ideeën delen.

Een Youtube-video is een krachtige manier om je boodschap over te brengen. Je kunt in een video producten laten zien, ervaringen van klanten tonen, of je kennis delen met een demonstratievideo.
Het beste werkt een creatieve mix van entertainment en informatie. Hoe leuker, spannender of informatiever de video, des te meer mensen je bereikt en hoe beter je boodschap blijft hangen