Over ons

HotelOplossing.nl levert complete innovatieve en gebruiksvriendelijke producten en diensten voor hotels. Ons hospitality assortiment is met grote zorg samengesteld en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten, diensten, trainingen en workshops. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een directe impact op de gebruikservaring van uw gasten.

Hoteloplossing.nl (een onderdeel van C-DEVICE) is gevestigd in Nederland, Diemen/Amsterdam en beschikt over een jongteam met ervaring in de hotellerie. We weten hoe we producten moeten ontwikkelen passend bij de vraag van hotels en uw gasten.

Hoteloplossing.nl staat voor innovatieve oplossingen voor hotels en wereldklasse in kwaliteit, flexibiliteit en een concurrerende prijs. Wij helpen u en uw personeel verder groeien, zodat uw gasten een mooie en blijvende herinnering overhouden.

Het is onze missie om problemen in en rond uw hotel op te lossen en uw winst te bevorderen. Dat doen we met onze innovatieve producten en service voor hotels die u en uw personeel veder helpt groeien. Wij geven u topservice, topkwaliteit en kraakhelderheid met een brede glimlach.

 

Waarom doen we dit allemaal? Heel eenvoudig!
We dienen graag die mensen die anderen bedienen.

Onze missie: 

–              Uw gasten en personeel mooie, blijvende herinneringen bezorgen.
–              Uw zorgen ontnemen.
–              Uw winst verhogen.

Het doel van hoteloplossing.nl:
Uw gasten en personeel een aangenaam, veilige thuis bieden en een brede glimlach.

 

Laat ons het voor u oplossen!

 

[gs_logo]<!-- [et_pb_line_break_holder] -->