De wereld is constant in beweging. Vernieuwing is altijd bezig, en zo ook de robotisering.
Ja, ook in het hotelwezen. Kende u Zorabot al? Nee? Dan is het hoog tijd dat u eens kennismaakt.

Zora robot is wereldwijd de allereerste robot die taken van een receptionist voor een deel kan overnemen. Zo kan de 60 cm-hoge robot uw gasten naar hun kamer doorverwijzen, is hij als WiFi-hotspot te gebruiken, en spreekt bovendien in meerdere talen. Daarnaast is het ook gewoon leuk voor gasten om eens iets anders te zien achter de receptie. Zorarobot is immers altijd goedgehumeurd en zal te allen tijde (overdag én ’s nachts) met volle inzet het onthaal bemannen. Een echte meerwaarde dus voor uw bedrijf! Gasten zullen eindeloos geëntertaind worden door het vermaak dat Zorabot biedt, en vooral kinderen zullen hem aanbidden. Ook eventuele wachttijden, of een mogelijke storing (in de ICT bijvoorbeeld) worden al heel wat minder lastig met Zora robot erbij. Eén van de grootste ergernissen van een hotelbezoeker is immers wachttijden. Het moment dat u die wat aangenamer kan maken is uw bedrijf al veel beter.

Zorabot is vriendelijk, geduldig, stabiel, luistert en spreekt, kortom: gaat op een actieve manier in interactie met de gasten. U weet – als er één iets is dat gasten in uw hotel graag hebben, is het wel aandacht, en laat dat nu net zijn wat Zorabot kan bieden.

Het is nu wel duidelijk dat Zorabot een meerwaarde is voor elk hotel. Hij is een mooie aanvulling op elk team van receptionisten, en kan invallen waar en wanneer dan ook. Zorabot is immers nooit moe of ziek. Voor alle eigenschappen, exacte specificaties en bestellingen, kijk zeker eens op deze pagina: https://hoteloplossing.nl/producten/ict/zorabot/.

Veel plezier ermee!